Анти-стрес пръстен, цвят сребро

Пръстен с въртящи се елементи, действащ благоприятно на нервната система.

Пръстенът е дискретен и деликатен аксесоар, заместващ анти-стрес топките, който можем да използваме на публични места, без да привлечем внимание от околните.

"Заигравайки се" с въртящите елементи, създаваме движение. Движението изпраща нервни импулси и сигнали до мозъка ни. По този начин мозъка ни разпределя дейността си и не е съсредоточен единствено върху натрапчивата мисъл, стреса или притеснението, което ни е обвзело в този момент. 

Освен всичко това е и красив аксесоар.

Изработен от неръждаема стомана.

Регулируем размер.

Ти си на правилното място, ако искаш да израстнеш като личност

Изключително щастлива съм, че си попаднала тук и личностното развитие е важно за теб. Ще се радвам да предприемеш тази стъпка и да ме избереш за свой помощник. Каквото и да решиш, не забравяй, че ти си прекрасна и е време да го покажеш на себе си!

С какво ще ти помогне Belle âme?

Предполагам на всеки се е случвало да иска да промени живота си, но да не знае от къде да започне. Или да предприеме краткосрочни, еднократни действия. Да изгуби мотивация и посока. Belle âme е твоят спътник и наръчник в това приключение, наречено най-добрата ти версия! Ще те вдига, когато падаш. Ще те подбутва, когато зациклиш и ще ти припомня колко много си постигнала и защо си започнала!