Дневник Belle âme за личностно развитие

  • Кат. номер:ПП-001

Belle âme е създаден специално за жени, интересуващи се от личностно развитие и психология. Това не е просто планер с вдъхновяващи мисли и цитати. Това е дневник, в който да бъдеш напълно откровена със себе си. Дневник за най-съкровените ти мисли и наръчник, който да ти помогне да се опознаеш. Да те насочи чрез полезни и целеустремени техники да постигнеш най-доброто, на което си способен. 

46,00 лв. 30,00 лв.

Ти си на правилното място, ако искаш да израстнеш като личност

Изключително щастлива съм, че си попаднала тук и личностното развитие е важно за теб. Ще се радвам да предприемеш тази стъпка и да ме избереш за свой помощник. Каквото и да решиш, не забравяй, че ти си прекрасна и е време да го покажеш на себе си!

С какво ще ти помогне Belle âme?

Предполагам на всеки се е случвало да иска да промени живота си, но да не знае от къде да започне. Или да предприеме краткосрочни, еднократни действия. Да изгуби мотивация и посока. Belle âme е твоят спътник и наръчник в това приключение, наречено най-добрата ти версия! Ще те вдига, когато падаш. Ще те подбутва, когато зациклиш и ще ти припомня колко много си постигнала и защо си започнала!