Журнал Belle âme за сутрешна рутина

  • Кат. номер:ПР-002

Журналът е продължение на първия дневник. В дневника има инструменти, техники и много полезна информация, която да ти спомогне да достигнеш най-добрата ти версия.

В журнала ще намериш още 100стр., които ежедневно да попълваш, за да продължиш сутрешната си рутина. Също така в началото на всеки месец има тракер за навици и настроения. За начало и край ще намериш колелото на живота, за да следиш промените в своя живот. 

Ти си на правилното място, ако искаш да израстнеш като личност

Изключително щастлива съм, че си попаднала тук и личностното развитие е важно за теб. Ще се радвам да предприемеш тази стъпка и да ме избереш за свой помощник. Каквото и да решиш, не забравяй, че ти си прекрасна и е време да го покажеш на себе си!

С какво ще ти помогне Belle âme?

Предполагам на всеки се е случвало да иска да промени живота си, но да не знае от къде да започне. Или да предприеме краткосрочни, еднократни действия. Да изгуби мотивация и посока. Belle âme е твоят спътник и наръчник в това приключение, наречено най-добрата ти версия! Ще те вдига, когато падаш. Ще те подбутва, когато зациклиш и ще ти припомня колко много си постигнала и защо си започнала!